I kveld har jeg nytt min første Nigori og jeg lurer på om det finnes en "bruksanvisning" for denne sake? Utseende minner om tyske "Federweissen", (hvitvinssats), grumesete, litt sprudlende, men mye mer alkohol. Skal den drikkes kald, lunken eller varm? Siden den koster 128.- for 0,35l, skal ris og rester spises? Hvordan skal den sjenkes i glass? jeg har enda 4 flasker igjen!
I kveld har jeg nytt min første Nigori og jeg lurer på om det finnes en "bruksanvisning" for denne sake? Utseende minner om tyske "Federweissen", (hvitvinssats), grumesete, litt sprudlende, men mye mer alkohol. Skal den drikkes kald, lunken eller varm? Siden den koster 128.- for 0,35l, skal ris og rester spises? Hvordan skal den sjenkes i glass? jeg har enda 4 flasker igjen!
SvarSlettDenne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettGlemte å spørre: upasteurisert sake skal lagres kaldt, hvor kaldt?
SvarSlett